Verzend- en retourbeleid


Verzendbeleid

Verzending Nederland
Beldi Blends maakt gebruik van verschillende vervoerders en hanteert een vast verzendtarief van € 5,95 voor alle bestellingen tot € 50,00. Bij een bestelling met een waarde van € 50,00 of meer dan zijn de verzendkosten gratis! Deze kosten staan niet alleen voor de verzending van het pakket, maar ook voor het verpakkingsmateriaal en de bijbehorende handelings- en administratiekosten.


Verzending
België

Beldi Blends verstuurt haar pakketten met de meest geschikte vervoerder zoals POSTNL, DHL, UPS en berekent hiervoor een vaste bijdrage van € 8,95 voor alle bestellingen tot € 100,00. Deze kosten staan niet alleen voor de verzending van het pakket, maar ook voor het verpakkingsmateriaal en de bijbehorende handelings- en administratiekosten. Bij een pakket met een goederenwaarde van € 100,00 of meer dan zijn de verzendkosten gratis!

 

Levertijden
Beldi Blends werkt met kleine wisselende collecties. Op de website staat aangegeven hoeveel producten er nog op voorraad zijn. Ons streven is dat de bestelde producten binnen drie werkdagen, na ontvangst betaling, worden aangeboden. Uiteraard is dit een indicatie.


Retourbeleid

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Bij Beldi Blends kun je om deze reden het ontvangen product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren. In wettelijke termen heet dat ‘bedenktijd’. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Dit uiteraard helemaal volgens de laatste wettelijke regelgeving welke op 13 juni 2014 van kracht is geworden. De spullen moeten voor zover dit mogelijk is in de originele verpakking, voorzien van de originele labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd worden. 

LET OP: Verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper, alleen wanneer er sprake is van wanprestatie van onze zijde, (bv bij een verkeerd geleverd product) zullen wij de kosten van de retourzending voor onze rekening nemen. Retourneren in de winkel is gratis.
LET OP: afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

 

Handelswijze retourzending bij bijzondere oorzaak (defect/verkeerd artikel)

Beldi Blends accepteert de wetgeving van het consumentenrecht ter zake Kopen op Afstand. Dit geheel volgens de laatste wettelijke regelgeving. De huidige wetgeving is ingegaan op 13 juni 2014. Verzendkosten voor het retourneren zijn behoudens wanprestatie onzerzijds voor rekening van de koper. Retourneren in de winkel is gratis.
Met nadruk melden wij dat wanneer je een beschadigd of onjuist artikel ontvangt je dit binnen 24 uur na ontvangst (per email via info@beldiblends.com) bij ons dient te melden. Aan de hand hiervan komen wij met een passende oplossing.  

 

Retouradres producten
Winkel (bezoekadres):
PandZuidWest / Beldi Blends
Leyweg 924 (eerste verdieping)
2545 GV Den Haag

Per post (postadres):
Beldi Blends
t.a.v. Retouren
Paul van Ostaijenstraat 13
2548 MZ Den Haag

 

Retourzending

Meld jouw retour aan via info@beldiblends.com Vermeld naam, ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren. Verpak de goederen dusdanig dat ze goed beschermd zijn voor retourtransport en gebruik hierbij de originele verpakking (indien mogelijk). Sluit het ingevulde retourformulier in.
Geef het pakket af bij de winkel of verstuur het pakket naar bovenstaand postadres. Wij bevestigen de ontvangst van het pakket zodra dit gearriveerd is. Indien van toepassing zullen wij ook de bevestiging van refund van het aankoopbedrag meesturen.