Missie & visie

De missie van Beldi Blends is om (trendy) lifestyle producten op de markt te brengen die tot stand zijn gekomen door gebruik te maken van de juiste mix van (traditionele) handwerktechnieken en hedendaags design. 


Het concept voor Beldi Blends is drieledig en bestaat uit een web)shop, atelier en café. We zijn nog deels in oprichting en op dit moment bezig met het inrichten van een atelier in Pand Zuidwest in Den Haag, In het atelier willen we gaan samenwerken met vrouwen uit verschillende culturen die een talent hebben in ambachten en/of handwerktechnieken. We willen de mogelijkheid bieden om kennis op te halen en te delen. Op deze manier willen we proberen om tradities en kennis niet verloren te laten gaan en leggen we ieder zijn “persoonlijk erfgoed” vast.  We hopen hiermee tevens een (toekomst)perspectief te bieden aan iedereen die dat wil door het opbouwen van werk- en kennis ervaring.


Ons doel is om met Beldi Blends een plek te creëren waar verschillende werelden elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en waar ruimte is voor nieuwsgierigheid, gezelligheid en verbinding. We geloven in de krachten van verschillende culturen. We richten ons op een positieve sociale impact in de maatschappij waarbij we elkaars verschillen willen begrijpen, respecteren en van elkaar willen leren!

We zijn er van overtuigd dat deze ontdekkingsreis niet alleen verrassende ontwerpen zal opleveren, maar vooral ook veel erkenning, herkenning en enthousiasme.

Beldi Blends atelier; Melange/mix van culturen, ambachten en design.