About

In 2021 heb ik (Malika Zirar) het besluit genomen om ervoor te gaan en eindelijk datgene te gaan doen waar ik al jaren van droom. Namelijk mijn eigen onderneming waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. De eerste stappen voor het realiseren van Beldi Blends zijn gezet. De webshop is bij deze een feit, de volgende stap is een fysieke winkel, atelier en café. 

De missie van Beldi Blends is om unieke producten op de markt te brengen met een team van designers en creatieve vrouwen. Vrouwen met diverse culturele achtergronden, die talenten hebben op het gebied van traditionele ambachten, handwerken en bakken. Ik wil de verborgen talenten van deze vrouwen in Den Haag en omstreken zichtbaarder maken.
Want ik en velen met mij vinden dat het tijd is dat iedereen gelijke kansen krijgt!

 

Kortom met Beldi Blends wil ik niet alleen producten verkopen maar wil ik ook een bijdrage leveren aan empowerment, verbinding en saamhorigheid.


  Missie & visie

  (Web)shop

  Unieke producten

  We streven naar een verscheidenheid aan producten voor de inrichting van je huis of om weg te geven als cadeau. Sommige producten kopen we rechtstreeks in bij ateliers in het land van herkomst. Hiermee ondersteunen we de lokale ondernemer. Maar we bedenken, ontwerpen en laten ook producten in opdracht maken. We halen onze inspiratie uit traditionele patronen/technieken en krijgen bij het maken hulp van getalenteerde, creatieve vrouwen in Nederland en België. We hanteren kleine, wisselende collecties (geen massaproductie). We zijn goed in het mixen en matchen van verschillende stijlen tot een mooi en passend geheel. Het liefst hergebruiken we ook materialen of maken we gebruik van restmaterialen, zonder in te leveren op de kwaliteit. Kortom alle producten van Beldi Blends hebben een bijzondere herkomst en een eigen verhaal. Kom gerust langs of neem een kijkje in onze webshop en ontdek het zelf. 

  "We love to blend cultures, traditions, arts & crafts for creating AUTHENTIC DESIGN & STYLING"

  Atelier 

  Culturele en creatieve uitwisseling

  Wij vinden dat de (traditionele) ambachten en handwerktechnieken van alle culturen, die in Nederland te vinden zijn, niet verloren mogen gaan. We vinden dat talenten niet onbenut mogen blijven en dat iedereen dezelfde kansen moet krijgen! Ons einddoel is om met Beldi Blends een plek te creëren waar verschillende werelden elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en waar ruimte is voor nieuwsgierigheid, gezelligheid en verbinding. Een plek waar we de krachten kunnen bundelen en verschillende stijlen en smaken samen laten komen tot een vernieuwend geheel. 

  Café

  Samensmelting van smaken

  Wij van Beldi Blends vinden gastvrijheid ook heel belangrijk en dit is voor ons onlosmakelijk verbonden met eten en drinken. We houden van bakken, ontdekken graag nieuwe smaken en geloven dat een drankje en/of hapje kan bijdragen tot verbinding met anderen. We zijn van mening dat traditionele (bak-)recepten te lekker zijn om ‚Äčte vergeten. Het is onze droom om in de toekomst ook een café/ koffiecorner te creëren in onze winkel en atelier. Een corner die ondersteunend is aan de totale beleving bij Beldi Blends en waar je kan genieten van lekkere verse (munt)thee, koffie en homemade lekkers. De homemade lekkers zijn geïnspireerd op traditionele recepten uit verschillende culturen. Maar ook hier mixen we graag verschillende smaken en invloeden. Helemaal in de stijl van Beldi Blends.


   

  Team Beldi Blends bestaat momenteel uit:

  • Malika; oprichter Beldi Blends, creative consultant
  • SihamZ; designer
  • Sara; fotografie
  • Ouiam; adviseur
  • Raoudaa; social media
  • Samera; partner voor het digitaal borduren
  • Noura; geweldig met naald en draad, coupeuse
  • Rabia; onze haakkoninging, creatieve duizendpoot
  • Ismahane: master in het bakken