About

Wij van Beldi Blends vinden dat de traditionele ambachten en handwerktechnieken van verschillende culturen niet verloren mogen gaan. Via Beldi Blends willen we onze liefde voor traditionele ambachten en/of handwerktechnieken uit onder andere het Midden-Oosten en Noord-Afrika met anderen delen. Een liefde die ons van jongs af aan is bijgebracht door te kijken naar hoe onze (groot)moeder, tante, nicht dagenlang unieke tapijten, kussens of kaftans maakte om cadeau te doen aan een familielid dat een mijlpaal viert.

 

Beldi Blends is een eerbetoon aan onze (groot)moeders en vrouwen in het algemeen, Het is onze bijdrage aan het behoud van tradities en culturele erfgoed door deze naar nieuwe dimensies te brengen en hiervan een hedendaagse must-have te maken. We streven naar een verscheidenheid aan producten voor de inrichting van je huis of om weg te geven als cadeau.

 

Sommige producten kopen we rechtstreeks in bij ateliers of makers in het land van herkomst om dat wij die mooi vinden en omdat er een verhaal achter zit. Hiermee ondersteunen we de lokale ondernemer. Maar we bedenken, ontwerpen en laten ook producten in opdracht maken.


We halen onze inspiratie uit traditionele patronen, ambachten/ technieken en krijgen bij het maken hulp van getalenteerde, creatieve vrouwen in Nederland en België. We hanteren kleine, wisselende collecties (geen massaproductie). We zijn goed in het mixen en matchen van verschillende stijlen tot een mooi en passend geheel.

  We just love to blend
  cultures,
  traditions,
  arts & crafts
  for creating
  authentic design & styling!


   

  De mensen achter Beldi Blends zijn:

  Malika; oprichter Beldi Blends (creative consultant) vormgeving, styling | SihamZ; styling, designer | Sara; fotografie, communicatie, social media | Ouiam; sparring partner, communicatie | Raoudaa; social media | Samera; partner voor het digitaal borduren | Noura; maker, geweldig met naald en draad, coupeuse | Rabia; maker, haakkoningin, creatieve duizendpoot | Ismahane: master in het bakken

   


  Contact
  info@beldiblends.com

  Bezoekadres 
  Beldi Blends (op afspraak)
  Leyweg 924 (1e verdieping)
  2545 GV Den Haag